Tietosuojakäytäntö

Subcard® Tietosuojakäytäntö

Me Subcard® -kanta-asiakasohjelmassa (“Subcard®”) välitämme sinusta ja yksityisyydestäsi. Käsittelemme henkilötietojasi läpinäkyvästi.  

Kun menet Subway® -ravintolaan, näet kaikki ainekset edessäsi ja voit valita juuri mitä haluat. Näet, kun Subisi valmistetaan haluamallasi tavalla.

Mitä tulee henkilötietoihisi, sinä päätät – ja me olemme aivan yhtä läpinäkyviä. Haluamme varmistaa, että ymmärrät, miksi pyydämme sinulta joitakin henkilötietoja, mitä teemme niillä tiedoilla, sekä oikeutesi ja mahdollisuutesi valita, miten käytämme tietojasi.

Tämä Tietosuojakäytäntö selittää, miten käsittelemme tietojasi. Jos sinulla on kysyttävää Subcardista® ja henkilötiedoistasi, otathan yhteyttä asiakastukeemme osoitteessa subcard@ipceurope.org.

Hakemalla ja rekisteröimällä Subcardisi® annat suostumuksesi tietojesi keräämiseen, käyttöön ja siirtoon tämän käytännön ehtojen mukaisesti.

 

Rekisterinpitäjä

Subcardia® ylläpitää ja johtaa Eat Commerce LBG, joka on European Independent Purchasing Company LBG:n (IPC Europe) tytäryhtiö. IPC Europen jäsenet muodostuvat Subway® franchise-yrittäjistä (jäljempänä “Eat Commerce” tai “IPC Europe” erikseen tai yhdessä “me”, “meitä” tai “meidän”).

Huomaa, että Subway® -konserni on erillinen yritys, joka muodostuu seuraavista tytäryhtiöistä: Franchise World Headquarters, LLC (”FWH”), SFAFTBV-EUROPE ja Subway IP Inc. FWH:lla on oikeus käyttää SUBWAY® -tavaramerkkiä. FWH Technologies, LLC (“FWHT”) on Subway POS™ -ohjelmiston omistaja ja lisenssinantaja. Subway POS™ -ohjelmisto on hyväksytty käytettäväksi SUBWAY® -ravintoloissa maailmanlaajuisesti. SUBWAY® -toimiluvan antajat: Doctor’s Associates Inc. (“DAI”); Subway International B.V. (“SIBV”); Subway Systems Australia Pty Ltd (“SSA”); Subway Franchise Systems of Canada, Ltd. (“SFSC”); Subway Partners Colombia C.V. (“SPCCV”); Subway Systems do Brasil Ltda. (“SSB”); Sandwich and Salad Franchises of South Africa Pty Ltd. (“SSFSA”); Subway Systems India Private Limited (“SSIPL”); ja Subway Restaurant Management (Shanghai) Co. Ltd. (”SRMS”). SUBWAY® mainosyhtiöt: Subway Franchisee Advertising Fund Trust, Ltd. (“SFAFT”); Subway Franchisee Advertising Fund Trust, B.V. (“SFAFT BV”); Subway Franchisee Advertising Fund of Australia Pty. Ltd. (“SFAFA”); Subway Franchisee Canadian Advertising Trust (“SFCAT”); Subway Systems do Brasil Ltda. (“SSB”); Subway Partners Colombia C.V. (“SPCCV”); Subway International B.V. (“SIBV”) (Taiwanin sivuliike); ja Sandwich and Salad Franchises of South Africa Pty Ltd. (“SSFSA”), hallinnoi SUBWAY® -ravintoloiden ja SUBWAY® franchise-yrittäjien kansallisia ja paikallisia  mainontaan käytettäviä varoja ja toimintaa maailmanlaajuisesti. SUBWAY® Loyalty Affiliate. Kaikkiin näihin yhteisöihin viitataan yhteisesti nimellä “Subway®”. Jos haluat lisätietoa Subway®:stä, lue heidän tietosuojaperiaatteensa klikkaamalla seuraavaa linkkiä http://www.subway.com/en-gb.

Subway® jakaa Henkilötietoja yrityksen sisällä. Myös Eat Commerce, IPC Europe ja Subway® jakavat Henkilötietoja kunkin yrityksen välillä.  

Kun asioit jonkun näistä yrityksistä kanssa, Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on se yritys, jonka kanssa olet tekemisissä tai jonka kanssa tietojasi on jaettu. Rekisterinpitäjä on yritys, joka päättää, millä perusteella ja miten Henkilötietojasi käsitellään.

Eat Commerce on rekisteröity Englannissa ja Walesissa osoitteessa 40 Oxford Road, High Wycombe, Buckinghamshire HP11 2EE, Yhdistynyt kuningaskunta numerolla 06257445 ja tietosuojarekisterinumerolla Z9356412.

IPC Europe on rekisteröity Englannissa ja Walesissa osoitteessa 40 Oxford Road, High Wycombe, Buckinghamshire HP11 2EE, Yhdistynyt kuningaskunta rekisteröintinumerolla 04267249 ja tietosuojarekisterinumerolla Z9356412.

Jos sinulla on kysyttävää meistä tai siitä miten käsittelemme tietojasi, voit olla yhteydessä asiakastukeemme osoitteessa subcard@ipceurope.org.

 

Tietojesi keräämisen ja käsittelyn oikeusperuste

  1. Sopimusperuste: Klikkaamalla ”hyväksy” -laatikkoa annat suostumuksesi siihen, että tämä Tietosuojakäytäntö tulee sinua sitovaksi. Tietosuojakäytäntö on osa käyttöehtoja ja yhdessä ne muodostavat perustan sopimussuhteellemme kanssasi. Siten voimme kerätä, säilyttää ja käsitellä henkilötietojasi sen perusteella, että olet hyväksynyt sopimusehtomme hyväksymällä tämän Tietosuojakäytännön ja käyttöehdot. Tästä syystä voimme lähettää sinulle sähköpostia, kun meidän täytyy tiedottaa sinua muutoksesta Tietosuojakäytännössä tai jostakin muusta näihin dokumentteihin liittyvästä. Voimme lähettää sähköpostia muun muassa olennaisista säännöksistä, kuten tiedusteluihisi ja valituksiisi vastaamisessa, pisteidesi määrän vahvistuksista, aktivointiviesteistä ja vastauksista poistopyyntöihin.

    Meidän välisen sopimuksen perusteella voimme käsitellä sinun meille Subcardia® varten rekisteröityessäsi antamia henkilötietojasi ja pitää yhteyttä kanssasi, muun muassa lähettämällä sinulle asiakassuhteeseesi liittyvää tietoa Subcard® -jäsenyydestäsi.

    Huomaathan: Jos päätät pysyä Subcard® -jäsenenä, mutta et halua enää vastaanottaa Subcard® -markkinointiviestintää (tarjouksia, uutisia ja kilpailuja), jatkamme silti asiakassuhteeseesi liittyvää tiedotusta.

  1. Suostumus: Me keräämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi sen perusteella, että annat meille suostumuksesi hyväksymällä tämän Tietosuojakäytännön ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon Suostumusasetuksissa (määritetty edellä kohdassa ”viestintäasetuksesi”). Toisin sanoen tässä Tietosuojakäytännössä kerromme mitä teemme tiedoillasi.

    • Annamme linkin tähän Tietosuojakäytäntöön Subcard® -rekisteröintiprosessissa.
    • Pyydämme sinua lukemaan tämän Tietosuojakäytännön varmistaaksemme, että olet tyytyväinen tapaan, jolla Subcard® käsittelee tietojasi.
    • Pyydämme sinua vahvistamaan, että hyväksyt Tietosuojakäytäntömme, kun vahvistat päätöksesi tulla Subcard® -jäseneksi.
    • Voit myös valita vastaanottaa haluamiasi erilaisia markkinointivaihtoehtoja.

    Henkilötiedot, jotka jaat Subcardin® kanssa, pysyvät hallinnassasi. Voit muuttaa valintojasi Suostumusasetuksissamme milloin vain valitsemalla, haluatko antaa suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietyille viestintätyypeille ja / tai viestintäkanaville. Voit peruuttaa tilisi milloin vain ja tietosi poistetaan.

    Katso kohta 7. ‘Oikeutesi ja valintasi’.

  1. Oikeutettu etu: Voimme kerätä, säilyttää ja käsitellä henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella, kun se on tarpeen liiketoimintamme tarpeiden toteuttamiseksi ja voidaksemme tarjota sinulle palveluitamme, seuraavilla tavoilla:

    • lähettää sinulle tietoa Subcard® -ominaisuuksista; kuten tietoa tuplapisteistä, kun olet ansainnut kaksinkertaiset pisteet, mitä sinun täytyy tehdä ansaitaksesi tuplapisteet ja miten voit käyttää niitä,
    • lähettää sinulle tietoa, kun havaitsemme että voit lunastaa pisteesi,
    • lähettää sinulle tietoa ennen kuin pisteesi vanhenevat,
    • voimme myös joskus antaa ‘syntymäpäivälahjoja’ Subcard® -jäsenille (esim. ilmainen cookie syntymäpäivänäsi),
    • lähettää sinulle tietoa, kun ansaitset ilmaisia pisteitä, ja tarvittaessa mitä voit tehdä niillä.

    HUOMAA: jos et halua jatkossa saada tällaisia sähköposteja – ilmoituksia – voit peruttaa ne milloin vain lähettämällä sähköpostin osoitteeseen subcard@ipceurope.org tai peruuttamalla ne sähköpostissa olevan linkin kautta.

  1. Elintärkeä etu: Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme yhteyttä sinuun, jos kohtuudella uskomme, että on jokin kiireellinen turvallisuus- tai tuoteongelma, josta meidän on tiedotettava sinulle, koska henkilötietojesi käsittely estää tai vähentää sinulle mahdollisesti aiheutuvaa vahinkoa. Tällainen ilmoitus palvelee elintärkeää etuasi.
  1. Lakisääteinen velvoite: Voimme käyttää ja käsitellä henkilötietojasi noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme, kuten viranomaisvaatimuksia, tai jos poliisi pyytää sitä (toisin sanoen jos hävität korttisi, poliisi voi olla yhteydessä meihin kysyäkseen tietoja sinusta) tai tunnistamaan sinut, jos otat yhteyttä meihin, tai varmistamaan tietojesi oikeellisuus.

 

Keräämämme tiedot

Pyydämme sinua jakamaan joitakin perushenkilötietoja kanssamme Subcardin® toimintaa varten, kun rekisteröit Subcardisi®, lataat Subcard® -sovelluksen tai päivität Subcard® -tietojasi:

Nimesi ja yhteystietosi

  • Tittelisi, etunimesi ja sukunimesi – jotta voimme puhutella sinua oikein
  • Sähköpostiosoitteesi – jotta voimme lähettää sinulle Subcardia® koskevia viestejä
  • Puhelinnumerosi – jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos voitat palkinnon, tai jos jokin Subcardiisi® liittyvä kysymys vaatii yhteydenottoamme. Emme KOSKAAN lähesty Subcard® -jäseniä myyntiviesteillä.

Postinumerosi

Pyydämme sinua vahvistamaan postinumerosi, sillä näin saamme sinut mukaan, jos meillä on kansallinen, alueellinen tai paikallinen tarjous alueellasi. Huomaa, että emme pyydä koko osoitettasi muuten kuin nimenomaisiin tarjouksiin, ja silloinkin vain suostumuksellasi. Tämä voi sisältää erilaisia kilpailuja, arpajaisia tai arvontoja (yhdessä “Tarjoukset”); siinä tapauksessa, että vapaaehtoisesti päätät osallistua arpajaisiin tai kilpailuun.

Syntymäaikasi

Pyydämme syntymäpäivääsi kahdesta syystä:

  • Varmistaaksemme, että olet yli 18-vuotias ja siten täytät Subcard® -käyttöehtojen edellytykset.

Emme kerää lasten Henkilötietoja. Voidaksesi rekisteröityä Subcard® -käyttäjäksi sinun tulee olla 18-vuotias tai vanhempi. Tämän internetsivuston palveluita ei ole suunnattu alle 18-vuotiaille henkilöille. Sitoudut antamaan meille aina oikeat tiedot.

Kannustamme vanhempia valvomaan heidän lastensa toimintaa sivustolla. Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 18-vuotias lapsi on antanut meille Henkilötietoja, otathan yhteyttä tietosuojavastaavaamme ja me toteutamme kaikki kaupallisesti kohtuulliset toimenpiteet poistaaksemme kyseiset tiedot.

Viestintäasetuksesi

  • Suostumusasetuksissamme Subcard® -jäsenet voivat valita vastaanottavansa kaikki tai vain osan Subcard® -viestinnästä, kaikkien käyttämiemme kanavien tai vain tiettyjen kanavien kautta. Tallennamme henkilökohtaiset viestintäasetuksesi Suostumusasetusten toiminnan vuoksi.

Näkemyksesi ja mielipiteesi

  • Toisinaan saatamme tehdä markkinatutkimuksia ja kyselyitä. Kaikki antamasi vastaukset markinatutkimuskyselyihin anonymisoidaan ja yhdistetään muiden Subcard® -jäsenten vastauksiin. Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

 

Automaattisesti kerätyt tiedot

Keräämme tietoa Subcardiasi® käyttäessäsi tekemistäsi ostoksista ohjelman toimintaa varten

Subcard® antaa sinulle pisteitä joka kerta kun näytät Rekisteröityä Subcardiasi® (muovikorttia tai Subcard® -sovellusta) ostaessasi ruokaa Subway®:ssa.  Tämän toteuttamiseksi myyntijärjestelmämme tallentaa Subcard® -ostostesi tiedot. Se tallentaa myös tilanteet, jolloin lunastat Subcard® -pisteitäsi ja käytät niitä saadaksesi ilmaista ruokaa. Säilytämme näitä ostos- ja lunastustietoja voidaksemme kohdentaa ansaitsemasi ja käyttämäsi pisteet, laskeaksemme Subcard® -pistetilisi saldon ja ymmärtääksemme Subcard® -ostoskäyttäytymistäsi, jotta voimme lähettää sinulle sopivia ja ajankohtaisia viestejä ja tarjouksia.

Subcard® -sovellus kerää myös tietoja laitteesi tunnuksesta, mallista ja käytön kestosta.

Keräämme tietoa verkkosivujemme vierailuista ja kävijöistä

Useimmat verkkosivujen omistajat seuraavat sivujensa kävijöitä käyttämällä ‘evästeitä’ (katso lisätietoja evästekäytännöstä). He myös seuraavat muita käyttäjien tietoja, kuten tietokoneiden IP-osoitteita ymmärtääkseen mistä verkkoliikenne tulee ja minne se menee heidän sivuillaan, laitteen tunnusta ja sijaintitietoja. Myös Subcard® käyttää näitä tekniikoita verkkosivuillaan.

Lisätietoja saat tämän dokumentin Verkko-osiosta.

 

Miten käytämme tietojasi

Voimme käyttää hallussamme olevia tietoja seuraavilla tavoilla:

Subcardin® toimintaan, kuten palveluidemme tarjoamiseen sinulle niin, että voit hyötyä niistä, mukaan lukien pisteiden kohdentaminen tilillesi tekemiesi ostosten mukaan.

Tarjota sinulle tietoa Subway® -tuotteista, joista voisit olla kiinnostunut:

  • Laskeaksemme ja viestiäksemme Subcard® -pistesaldosi.
  • Ottaaksemme sinuun tarvittaessa yhteyttä Subcardiisi® liittyen, esim. vastauksena tiedusteluun.
  • Ottaaksemme sinuun satunnaisesti yhteyttä saadaksemme näkemyksiäsi Subcardin® toiminnasta ja tavoista parantaa palvelua.
  • Tiedottaaksemme sinulle satunnaisesti tärkeistä Subcardin® muutoksista tai kehityksestä tai tietosuojailmoituksen päivityksistä.

Suoramarkkinointi

Näissä tapauksissa sinulla on oikeus valita tai olla valitsematta tiettyjä henkilötietojesi käyttötarkoituksia ja millaisia tietoja saat meiltä tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Voit valita vastaanottavasi uutisia, tarjouksia ja kilpailuja, jotka parantavat Subcard® -jäsenkokemusta:

  • Saada tietoa muista tuotteista, palveluista ja tarjouksista, jotka voisivat kiinnostaa sinua.
  • Osallistua mainosarpajaisiin, kilpailuihin tai muihin myynninedistämistoimiin, joiden ajattelemme voivan kiinnostaa sinua.

Keräämme tätä tietoa myös ymmärtääksemme sinua ja ostostapojasi, jotta voimme lähettää sinulle relevantteja ja ajankohtaisia tarjouksia ja viestintää:

  • Käytämme Subcard® -tietoja auttamaan ymmärtämään ostotottumuksiasi ja vastaamaan sopivilla tarjouksilla ja viestinnällä. Esimerkiksi jos näemme, että et ole ostanut hetkeen, saatamme lähettää sinulle erikoistarjouksen, jotta tulisit takaisin ravintolaan. Jos esimerkiksi ostat Subeja perjantaisin, saatamme lähettää sinulle tarjouksen kannustaaksemme ostamaan niitä muina viikonpäivinä.

Jos et halua vastaanottaa tai osallistua tällaisiin tarjouksiin, voit kieltäytyä näistä markkinointimuodoista Suostumusasetuksissamme. Muista, että voit myös muuttaa asetuksiasi milloin vain.

Parantaaksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme ymmärtämällä paremmin Subcard® -jäseniä:

  • Voimme käyttää ja analysoida keräämäämme tietoa, jotta voimme hallinnoida Subcardia® ja hoitaa, tukea, parantaa ja kehittää liiketoimintaamme.

Keräämämme anonyymi tieto:

  • Voimme myös käyttää ja jakaa yhdistettyä tietoa asiakasryhmiin liittyen identifioimatta yksilöitä oppiaksemme lisää asiakaskäyttäytymisestä ja löytääksemme tapoja parantaa palveluamme. Esimerkiksi saatamme katsoa Subcard® -jäsenten yhdistettyä tietoa ymmärtääksemme kuinka moni käy ravintoloissamme toistuvasti ja kuinka moni vain satunnaisesti. Tai voimme vertailla Subcard® -jäsenten käytöstä eri alueilla ja eri ikäryhmissä. Tämä saattaa saada meidät kehittämään uusia tarjouksia ja alennuksia.

 

Tietojesi luovuttaminen muille yrityksille tai organisaatioille

Jaamme tietojasi yritysten kanssa, jotka ovat osa Subway® -konsernia (lisätietoja saat osoitteesta http://www.subway.com), ja IPC Europen kanssa. Jaamme tietojasi myös seuraavien käsittelijöiden kanssa tarjotaksemme sinulle palveluitamme: Transactor Technologies International Ltd, Altaine Ltd, Havas Helia Ltd, Freshworks Inc. Nämä yritykset voivat kuitenkin aikanaan muuttua, pidämme verkkosivumme ajan tasalla. Puolestamme voi toimia muita alihankkijana toimivia käsittelijöitä tai palveluntarjoajia, joiden kanssa jaamme tietosi voidaksemme tarjota sinulle palveluitamme. Jos haluat tietää täydellisen listan alihankkijoista, lähetä sähköpostia asiakastuellemme osoitteeseen subcard@ipceurope.org.

Luovutamme henkilötietojasi poikkeuksellisissa olosuhteissa, joissa olemme lain mukaan velvoitettuja tekemään niin, esim. osana poliisitutkintaa.

Emme jaa tietojasi muiden kolmansien osapuolten kanssa muihin tarkoituksiin ennen etukäteistä suostumustasi.

Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että yrityksemme myytäisiin, luovuttaisimme tietosi ostajalle.

  • Jos tämä yritys myydään tai yhdistetään toiseen yritykseen, tietosi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme sekä mahdollisille ostajille ja heidän neuvonantajilleen. Tietosi annetaan yrityksen uusille omistajille.

Tässä Tietosuojakäytännössä todettujen nimenomaisten Henkilötietojen luovutusten lisäksi voimme luovuttaa Henkilötietojasi, jos se on tarpeen laillisen velvoitteen noudattamiseksi, jonka kohteena me olemme, tai suojellaksemme elintärkeää etuasi tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeää etua. Saatamme myös luovuttaa Henkilötietojasi, kun se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, joko tuomioistuimessa tai hallinnollisessa tai tuomioistuimen ulkopuolisessa menettelyssä.

 

Oikeutesi ja valintasi

Euroopassa on tullut voimaan uusi tietosuojalainsäädäntö, joka antaa sinulle enemmän oikeuksia ja valinnanmahdollisuuksia tietojesi käyttämisen suhteen. Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) vahvistaa oikeuksiasi siitä, miten yritykset käyttävät tietojasi. Nämä oikeudet ovat tiivistettynä:

  • Oikeus vaatia, että yhtiöt, joilla on tietojasi, käyttävät henkilötietojasi läpinäkyvästi ja ovat oikeudenmukaisia tavassaan käsitellä ja käyttää sitä.
  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihisi.
  • Oikeus vaatia, että yritykset oikaisevat virheet heidän hallussaan olevissa tiedoissa.
  • Oikeus poistaa henkilötietosi tietyissä tilanteissa.
  • Oikeus saada kopio yrityksen hallussa olevista henkilötiedoista tietyissä tilanteissa.
  • Oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista.
  • Oikeus vastustaa automaattista päätöksentekoa, joka vaikuttaa sinuun merkittävästi tai saattaa sinut epäedulliseen asemaan tietyissä tilanteissa.
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi jatkuvaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tilanteissa.
  • Oikeus rajoittaa sitä, miten yritykset käsittelevät henkilötietojasi tietyissä tilanteissa.

Lisätietoja tietosuoja-asetuksesta löydät osoitteesta:

www.tietosuoja.fi

Subcard® -valintasi

Subcard® antaa sinulle mahdollisuuden hallita hallussamme olevia henkilötietojasi ja sitä tapaa, miten Subcard® käyttää tietojasi.  Voit päivittää tai muuttaa henkilötietojasi milloin vain:

  • Subcard® -tilisi sisältää henkilötietosi (mainittu edellä), valintasi kanavista, joita käytämme kommunikoidessamme kanssasi, ja viestintäasetuksesi (kuten todettu jäljempänä).
  • Voit päivittää tilisi tietoja ja asetuksiasi milloin vain. Mene vain Tietoihisi. Voit myös sulkea tilisi milloin vain.

Ilmoitukset

Voit valita viestintäkanavat, joita Subcard® käyttää ottaakseen yhteyttä sinuun:

  • Voit valita sekä sähköpostit että sovelluksen ilmoitukset, valita vain yhden tai peruuttaa kaikki kanavat. Voit valita minkä tyyppisiä viestejä vastaanotat.
  • Voit valita tilaavasi kaikki asiakaspalveluun liittymättömät viestit tai lakata tilaamasta tietyntyyppisiä viestejä, esim. ‘Kilpailut ja arpajaiset’. Löydät yksityiskohtaiset tiedot näistä Suostumusasetuksissa Tiedoissasi.

Ilmoitustyypit

Asiakaspalveluilmoitukset. Lähetämme tällaisia ilmoituksia esimerkiksi vahvistaaksemme aktivoinnin kun avaat tilin, ilmoittaaksemme pistetilanteesi, ilmoittaaksemme tärkeistä muutoksista esimerkiksi Tietosuojakäytännössä. Tällaisia ilmoituksia ei ole mahdollista lopettaa, ellet peru tilaustasi.   

Uutiset ja markkinointi-ilmoitukset, esim. uudet leivät, uudet ravintolat, sisältö kolmannelle osapuolelle jne.

Ilmoitukset tarjouksista.

Ilmoitukset arpajaisista ja kilpailuista.

Subsquad® -ilmoitukset. Jos valitset tämän ominaisuuden, sinun tulee hyväksyä sovelluksen ilmoitukset (push ilmoitukset) mobiililaitteessasi voidaksesi saada tämän ominaisuuden tarjoamia palveluita. Voit peruuttaa tämän milloin vain, lue tarkemmat ohjeet käyttöehdoista.

 

Henkilötietojen säilyttäminen ja virheettömyys

Missä säilytämme Henkilötietosi

Sinulta keräämämme tiedot voidaan siirtää Euroopan talousalueen (“ETA”) ulkopuoleiseen kohteeseen ja säilyttää siellä, kunhan kohde on maassa, joka Euroopan Komission arvion mukaan takaa riittävän henkilötietojen suojan tason.

Voimme säilyttää ja käsitellä henkilötietojasi kolmansien osapuolten kautta, joita käytämme tarjoamamme palvelun harjoittamiseksi.   

Henkilötietoja saattaa käsitellä myös ETA:n ulkopuolella toimiva henkilöstö, joka työskentelee Eat Commerce:n tai IPC Europe:n tai Subway®:n palveluksessa. Tämä sisältää henkilöstöä, joka esimerkiksi osallistuu tukipalveluiden tarjoamiseen. Ennen mitään henkilötietojen siirtoa Eat Commercelta tai/ja IPC Europelta millekään kolmannelle osapuolelle, he toteuttavat kaikki aiheelliset toimenpiteet varmistaakseen, että sellaisilla osapuolilla on asianmukaiset turvajärjestelmät henkilötietojen suojaamiseen, turvalliseen tiedonsiirtoon ja säilyttämiseen. Tähän sisältyy muun muassa EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -sopimuksen noudattaminen osapuolille, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa. Kun kolmannet osapuolet eivät sijaitse ETA:n alueella, Eat Commerce tai IPC Europe tarkistaa niiden menettelytavat, suojatoimet ja turvatoimet varmistaakseen, että ne ovat tietosuojalainsäädännön mukaisesti riittäviä ennen minkään henkilötietojen siirtämistä ja/tai viemistä niille.

Eat Commerce ja/tai IPC toteuttaa kaikki tarpeelliset toimenpiteet varmistaakseen, että henkilötietoja käsitellään turvallisesti, tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti ja tietosuojalainsäädännön sallimalla tavalla.

Antamalla henkilötietojasi suostut niiden siirtoon, säilytykseen ja käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla. Toteutamme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietosi ovat oikeat, ajantasaiset, täydelliset, asiaankuuluvat eivätkä harhaanjohtavat.

 

Henkilötietojen säilyttäminen ja poistaminen

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen täyttääksemme tarkoitukset, joita varten ne oli kerätty ja noudattaaksemme soveltuvia lakeja ja suostumustasi.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että säilytämme henkilötietojasi viestintäsuostumusasetustesi perusteella (ja niin kauan kuin et pyydä meitä poistamaan henkilötietojasi) niin kauan kuin jatkat Subcardisi® käyttöä ja sitten ajan, jolloin yritämme saada sinut käymään uudestaan.

Jos et käytä Subcardiasi® kahteentoista kuukauteen, Subcard® -pisteidesi saldo tililläsi palaa nollaksi (tämä on selitetty yksityiskohtaisesti Subcard® -käyttöehdoissa).

Jos et käytä Subcardiasi® tämän jälkeen 12 kuukauteen, suljemme Subcard® -tilisi ja poistamme henkilötietosi.

 

Mitä tehdä, jos sinulla on huolenaiheita tai huomautuksia siitä, miten käytämme henkilötietojasi

Pyrimme aina toimimaan kaiken asiaankuuluvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Jos sinulla on huolenaiheita tai huomautettavaa siitä, miten keräämme tai käsittelemme henkilötietojasi, niin olethan yhteydessä Subcard® -asiakastukeen osoitteessa subcard@ipceurope.org, jotta voimme korjata asian.

Asiakastukea hallinnoi IPC Europe. Kun otat yhteyttä asiakastukeen jollakin tavalla, kuten tehdäksesi tarvitsemasi valituksen tai tiedustelun sähköpostitse, annat henkilötietojasi IPC Europelle ja he ovat käsittelijöitä tässä tapauksessa. He hallinnoivat, käsittelevät ja säilyttävät henkilötietojasi tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Sinulla on oikeus tehdä valitus maasi tietosuojaviranomaiselle. Löydät heidät osoitteesta:

  • Tietosuojavaltuutetun toimisto – www.tietosuoja.fi sekä puhelimitse 029 56 66700 ja postilla PL 800, 00521 Helsinki.

 

Tietojesi päivittäminen

Sinun on ilmoitettava meille muutoksista tiedoissasi, esimerkiksi jos sähköpostiosoitteesi muuttuu. Voit tarkastella ja muuttaa tietojasi Suostumusasetuksissa Tiedoissasi milloin vain.

Jos haluat peruuttaa Subcardisi®, olethan yhteydessä Subcard® -asiakastukeen osoitteessa subcard@ipceurope.org.

 

Oikeus saada pääsy tietoon

Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihin, joita meillä on sinusta, ja me annamme sinulle ensimmäisen kopion ilmaiseksi.

Saatamme kuitenkin veloittaa pienen summan hallinnollisia kuluja tilanteessa, jossa pääsypyynnöt ovat kohtuuttomia tai toistuvia. Lisätietoja saat osoitteesta www.tietosuoja.fi.

 

Verkko

Verkkosivuillamme käytetään välineitä, jotka tekevät palvelusta helppokäyttöisemmän: saadaksesi tietää lisää siitä, miten käytämme evästeitä, tutustu evästekäytäntöömme.

Evästeet

Eväste (”cookie”) on tekstitiedosto, jonka verkkosivusto voi lähettää internetselaimellesi, joka voi sitten tallentaa sen järjestelmääsi. Sitä voidaan käyttää tarjoamaan sinulle räätälöityä tietoa. Voimme käyttää evästeitä vain, jos olet antanut meille suostumuksesi. Tekemällä Subcard® -hakemuksesi verkossa, annat meille suostumuksesi. Jos suostumus annetaan, evästeitä voidaan käyttää tekemään sinun ja muiden käyttäjien näkemästä sisällöstä yksilöllisempää. Saatamme käyttää tietoa tutkimuksiin ja ymmärtääksemme miten asiakkaiden tottumukset ovat samanlaisia tai erilaisia, jotta voimme parantaa kokemustasi sivullamme. Emme yhdistä evästetietoja henkilötietoihin.

Lisätietoa evästeitä saat klikkaamalla seuraavaa linkkiä: www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html.

Evästeiden estäminen

Jos et halua hyväksyä evästeitämme, voit kieltäytyä evästeistä ja/tai kieltää pääsyn aiemmin tallennettuun tietoon internetselaimellasi. Tämän selaimellasi mahdollistavat ominaisuudet vaihtelevat selaimen mukaan, mutta ne voivat löytyä selaimesi “Asetukset” -valikon “Yksityisyys”- tai “Evästeet” -osioista. Jos tarvitset apua evästeiden pois kytkemisessä, käytä selaimesi “apua” -valikkoa. Huomaathan kuitenkin, että jos evästeet on otettu pois käytöstä, et ehkä voi käyttää kaikkia verkkosivujemme vuorovaikutteisia toimintoja, ja se voi rajoittaa palvelua, jonka voimme tarjota sinulle verkkosivujemme kautta.

Viitteet

Viite on tieto, jonka verkkoselain lähettää ja joka viittaa verkon URL-osoitteeseen, josta olet linkittänyt. Verkkopalvelimemme kerää tiedon automaattisesti. Käytämme tätä tietoa tunnistamaan laajoja demografisia trendejä, joita voidaan käyttää tarjoamaan sinua kiinnostavaa tietoa.

IP-osoitetiedot

Verkkopalvelimemme kerää automaattisesti IP-osoitteet. IP-osoitteesi on numero, jota verkon tietokoneet käyttävät tunnistamaan tietokoneesi, jotta tietoa (kuten pyytämäsi verkkosivut) voidaan lähettää sinulle. Sinua ei voi henkilökohtaisesti tunnistaa näistä tiedoista. IP-osoitettasi voidaan käyttää myös petoksen selvittämisessä avustamisessa ja saatamme antaa nämä tiedot eteenpäin poliisille. Keräämämme ympäristömuuttujat sisältävät ajan, käytettävän verkkoselaintyypin, käyttöjärjestelmän/-alustan ja prosessorin kellotaajuuden. Tätä tietoa käytetään vain laajaa demografista tietoa varten. Käytämme tätä tietoa tunnistamaan laajoja demografisia trendejä, joita voidaan käyttää tarjoamaan sinua kiinnostavaa tietoa.

 

Tietosuojakäytäntömme muutokset

Tietosuojakäytäntömme tulevat muutokset julkaistaan tällä sivulla, ja tarvittaessa sähköpostiviestillä 30 päivää etukäteen.

 

Ota yhteyttä

Kaikki tietojesi käyttöön liittyvät kommentit, tiedustelut ja pyynnöt ovat tervetulleita ja tulee osoittaa asiakaspalveluumme lähettämällä meille sähköpostia alla olevaan sähköpostiosoitteeseen tai Subcard® -sovelluksen kautta.

Jos haluat puhua tietosuojavastaavamme Ben Norrisin kanssa, hänen yhteystietonsa ovat alla.

Puhelin: +44 (0)1494 511620;

Sähköposti: subcard@ipceurope.org

Posti: The Privacy Officer, IPC Europe, 40 Oxford Road, High Wycombe, Buckinghamshire. HP11 2EE. United Kingdom.

 

Versio: 1.0. Toukokuu 2018

 

Versio: 1.0. Toukokuu 2018