Subcard®-tarjousten käyttöehdot

Korean Pork

Tarjous on voimassa 16.10. – 31.12.2019. Tarjous koskee 15 cm ja 30 cm Korean Pork Subeja®. Tarjouksen voi lunastaa kerran skannaamalla rekisteröidyn ja aktivoidun Subcard®-sovelluksen tai -kortin kassalla yhdessä Tarjoukset-osiosta tai sähköpostista löytyvän QR-koodin kanssa. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etua ei voi lunastaa Subcard®-pisteillä. Maksulliset lisukkeet eivät  sisälly hintaan. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana. Tarjous on voimassa kerran kyseisen Subcard®-tilin kanssa. Etua ei voi siirtää toiselle Subcard®-tilille. Vain osallistuvissa ravintoloissa: subway.fi/kampanjat.

 

Kuponkitarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 16.9. – 27.10.2019. Tarjoukset voi lunastaa skannaamalla rekisteröidyn ja aktivoidun Subcard®-sovelluksen kassalla yhdessä Tarjoukset-osiosta löytyvän QR-koodin kanssa. Edun voi lunastaa kerran / kuponkitarjous / asiakas. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etuja ei voi lunastaa Subcard®-pisteillä. Maksulliset lisukkeet lisukkeet eivät sisälly tarjoushintoihin. Tarjoukset ovat voimassa vain kyseisen Subcard® -tilin kanssa. Etuja ei voi siirtää toiselle Subcard® -tilille. Vain osallistuvissa ravintoloissa: subway.fi/kampanjat.

Osta 2, maksa 1

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa 16.9. – 27.10.2019 osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Tarjous koskee 15 ja 30 cm Subeja®. Yksi tarjous/asiakas. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Tarjoamme edullisemman tuotteen. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

Osta 3, maksa 2

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa 16.9. – 27.10.2019 osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Tarjous koskee 15 ja 30 cm Subeja®. Yksi tarjous/asiakas. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Tarjoamme edullisimman tuotteen. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

Mikä tahansa Wrap 5,90 €

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa 16.9. – 27.10.2019 osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Tarjous koskee kaikkia wrapeja. Yksi tarjous/asiakas. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

30 cm Subi® 15 cm Subin® hinnalla

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa 16.9. – 27.10.2019 osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Yksi tarjous/asiakas. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

30 cm Subin® ostajalle 0,4 L hanajuoma kaupan päälle

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa 16.9. – 27.10.2019 osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Yksi tarjous/asiakas. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

15 cm Kinkku tai Kalkkuna Subi® 3,90 €

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa 16.9. – 27.10.2019 osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Tarjous koskee 15 cm Kinkku ja Kalkkuna Subeja®. Yksi tarjous/asiakas. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

Ilmainen tuplaliha- tai juusto

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa 16.9. – 27.10.2019 osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Tarjous koskee Subeja® ja salaatteja. Yksi tarjous/asiakas. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

 

2 wrapia 1 hinnalla

Saat rekisteröidyllä Subcardilla® kaksi wrapia yhden hinnalla. Tarjoamme edullisemman tuotteen. Tarjous on voimassa 21.8. – 15.10.2019 osallistuvissa Subway-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat.fi. Edun voi lunastaa kerran Subcardilla® tai Sucard®-sovelluksella skannaamalla tarjouksen QR-koodin kassalla. Tarjoukseen ei voi käyttää Subcard®-pisteitä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee vain wrapeja. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

 

Subcardilla® festareille – kampanjan säännöt 2019 Suomi

  1. Kampanja alkaa 16.05.2019 kello 00:01 ja päättyy 23.06.2019 kello 24:00 (keskiyöllä) kampanjaan osallistuvissa Subway®-ravintoloissa Suomessa.
  2. Kampanjan järjestäjänä toimii Eat-Commerce Ltd, 40 Oxford Road, High Wycombe, Buckinghamshire, HP11 2EE (“Kampanjan järjestäjä”). Subway Franchisee Advertising Fund Trust, B.V., Prinsengracht 13 Amsterdam 1015 DK Netherlands on kampanjan mainostaja (“Mainostaja”) ja palkintojen tarjoaja (“Palkintojen tarjoaja”).
  3. Jokainen kampanjaan osallistuva: (i) omistaa aktivoidun ja rekisteröidyn Subcard®-kortin tai -sovelluksen, jota ei ole suljettu (ii) on antanut suostumuksensa Subcard®-tiliin liittyvän markkinointiviestintäaineiston vastaanottamiseen ja (iii) käyttää sähköpostiosoitetta, joka on liitetty Subcard®-tiliin (iv) täyttää muut näissä säännöissä määritellyt kriteerit.
  4. Kampanjaan sovelletaan Suomen lakeja, ja se kuuluu suomalaisten tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan piiriin. Kampanjaan voivat osallistua Suomessa vakituisesti asuvat, vähintään 18-vuotiaat tai vanhemmat henkilöt. 
  5. Yllä mainittujen kohtien 3 ja 4 noudattamiseksi, jokainen osallistuja osallistuu automaattisesti kampanjan arvontaan, kun hän jättää kilpailusivulle rekisteröidyn Subcard®-tilin numeron tai sähköpostiosoitteen, joka on yhteydessä rekisteröityyn Subcard®-tiliin ja valitsee festivaalin, jolle haluaa voittaa liput.
  6. Kampanjan aikana rekisteröitävät uudet Subcard®-käyttäjät osallistuvat arvontaan vain seuraavien ehtojen puitteissa; kun: (i) Subcard®-kortti on rekisteröity ja aktivoitu; (ii) osallistuja on ilmoittanut tarvittavat tiedot Subcard®-tilillä ja (iii) osallistuja on hyväksynyt Subcard®-tiliin liittyvän markkinointiviestinnän vastaanottamisen. Subcard®-rekisteröinti vahvistetaan 48 tunnin kuluessa siitä, kun henkilö on rekisteröinyt tietonsa Subcard®-sivuston ohjeiden mukaisesti. 
  7. Kampanjaan kuuluu kaksi arvontaa: ensimmäinen arvonta järjestetään 10.6.2019, jolloin arvotaan Ruisrock- ja Provinssirock-festivaalilippujen voittajat. Toinen arvonta, jossa arvotaan Weekend-, Qstock ja Blockfest-festivaalilippujen voittajat sekä Subcard®-pisteet, arvotaan 24.6.2019. Kaikkien palkintojen tarkemmat tiedot löytyvät alla olevasta taulukosta.
  8. Festivaalilippujen voittajat valitaan tietokoneen suorittamalla satunnaisotannalla ja voittajille ilmoitetaan palkinnosta sähköpostilla. Festivaalililippujen voittajilla on 48 tuntia aikaa ilmoittaa sähköpostitse vastaanottavansa palkintonsa. Ruisrock- ja Provinssirock-, ja voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostilla 10.06.2019 ja heillä on keskiyöhön (23:59) 12.6.2016 aikaa lunastaa palkinto. Muiden festivaalilippujen voittajille ilmoitetaan voitosta 24.06.2019 ja heillä on keskiyöhön (23:59) aikaa 26.06.2019 asti lunastaa palkinto.
  9. Subcard®-pisteiden voittajat valitaan tietokoneen suorittamalla satunnaisotannalla ja voittajille ilmoitetaan palkinnosta 24.06.2019.
  10. Voittajia pyydetään vahvistamaan, että he vastaanottavat palkinnon ja että heidän tietonsa voi jakaa Subwaylle® palkinnon lähettämistä sekä palkintoon liittyviä muita ohjeistuksia varten. Järjestäjä ei vastaa viestin viivästymisestä tai sen katoamisesta. Arvontaan osallistuu kaksi todistajaa sekä riippumaton tuomari kaikkien siihen liittyvien erimielisyyksien ratkaisemista varten.
  11. Mikäli voittaja ei vahvista palkinnon vastaanottamista sähköpostitse, menettää hän palkinnon ja kampanjan järjestäjä voi valita uuden voittajan oman harkintansa mukaan.
  12. Arvottavat palkinnot ovat:

Palkinto

Palkinnon tarkemmat tiedot

Kappalemäärä

Provinssirock-festivaali
Seinäjoki / Suomi

· 2 hengen lippu  

· Liput ovat voimassa 3 päivää; 27-29.6.2019

 6 palkintoa
(12 lippua)

 Ruisrock-festivaali
Turku / Suomi

· 2 hengen lippu

· Liput ovat voimassa 3 päivää; 5-7.7.2019

 15 palkintoa
(30 lippua)

 Weekend-festivaali
Helsinki / Suomi

· 2 hengen lippu

· Liput ovat voimassa 2 päivää; 19-20.7.2019

 10 palkintoa
(20 lippua)

 Qstock-festivaali
Oulu / Suomi

· 2 hengen lippu  

· Liput ovat voimassa 2 päivää; 26-27.7.2019

 5 palkintoa
(10 lippua)

Blockfest-festivaali Tampere / Suomi

· 2 hengen lippu

· Lippu on voimassa 2 päivää; 16–17.8.2019

 10 palkintoa
(20 lippua)

Subcard®-pisteitä

· 1000 Subcard®-pistettä

10 palkintoa

Subcard®-pisteitä

· 500 Subcard®-pistettä

10 palkintoa

 1. Jos osallistujan voittamaa palkintoa ei ole enää saatavissa, palkintojen tarjoajalla on oman harkintansa mukaan oikeus tarjota sellainen korvaava palkinto, jonka hän oman harkintansa mukaan katsoo kohtuullisesti vastaavan voittajan alun perin voittamaa palkintoa.
 2. Palkinnot vastaavat näissä säännöissä ilmoitettua eikä niitä siirretä tai korvata eikä niitä voi myydä, jakaa uudelleen tai vaihtaa tai vaihtaa käteiseen.
 3. Matkakulut, majoitus tai muut kulut eivät sisälly palkintoon.
 4. Palkintoon sovelletaan palkinnon tarjoajan sääntöjä, ja ne on lunastettava vastaavien sääntöjen mukaisesti. 
 5. Jokaisen osallistujan vastuulla on varmistaa, että Subcard®-tilillä ilmoitetut yhteystiedot ovat virheettömät ja ajantasaiset arvontaan osallistuttaessa – myös täydellinen nimi, osoite, postinumero, sähköpostiosoite ja nykyinen puhelinnumero.
 6. Palkinnot perutaan tai jaetaan uudelleen, jos niitä ei voida toimittaa ensi yrittämällä voittajan Subcard®-tilillä ilmoittamaan osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen. Kampanjan järjestäjä irtisanoutuu kaikesta minkä tahansa palkinnon katoamiseen, vahingoittumiseen tai viivästymiseen liittyvästä vastuusta.
 7. Kampanjan järjestäjän arvonnan tuloksia ja palkintojen jakamista koskevat päätökset ovat lopullisia ja osallistujia sitovia, eikä minkäänlaiseen tätä koskevaan kirjeenvaihtoon ryhdytä.
 8. Kaikesta laittomiin tai vilpillisiin osallistumisiin liittyvästä vastuusta irtisanoudutaan.
 9. Kaikesta viivästyneisiin tai mistä tahansa syystä vastaanottamatta jääneisiin osallistumisiin liittyvästä vastuusta irtisanoudutaan.
 10. Kampanjan järjestäjä ei ole vastuussa mistään teknisistä ongelmista, järjestelmän tai ohjelmiston vioista, joita voi ilmetä kampanjaan osallistuttaessa tai sen aikana.
 11. Subway®-ravintolat, SUBWAY Franchisee Advertising Fund Trust B.V., Franchise World Headquarters LLC ja Doctor’s Associates, Inc. irtisanoutuvat kaikesta osallistujalle kilpailuun osallistumisen tai palkinnon vastaanottamisen seurauksena aiheutuvaan vahinkoon, tappioon, vahingonkorvauksiin, kustannuksiin, henkilövahinkoihin ja pettymyksiin liittyvästä vastuusta.
 12. Voittajia voidaan vaatia osallistumaan kohtuulliseen kampanjaan liittyvään myynninedistämistoimintaan ilman erillistä korvausta.
 13. Täydellinen luettelo voittajista ja palkinnoista toimitetaan pyynnöstä postimerkillä ja osoitteella varustetun kirjekuoren osoitteeseen Subcard® Finland Summer Festival Live draw, Eat-Commerce Ltd., 40 Oxford Road, High Wycombe, Buckinghamshire, HP11 2EE lähettäneille kolmen kuukauden kuluessa kampanjan päättymispäivästä. Muiden osallistujien yksityisyyden suojaamiseksi ainoastaan sukunimi ja etunimen ensimmäinen kirjain ilmoitetaan.
 14. Kampanjan järjestäjällä on oikeus perua arvonta missä tahansa vaiheessa tarpeen vaatiessa tai sellaisten olosuhteiden ilmetessä, joihin ei pystytä vaikuttamaan.
 15. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja hyväksyvät henkilötietojensa käytön näiden sääntöjen ja Subcard®-kortin tietosuojaselosteen mukaisesti kampanjaan osallistuessaan.
 16. Subcard®-tilin tietosuojaselostetta sovelletaan kaikkiin osallistujan tähän kampanjaan liittyen ilmoittamiin tietoihin sekä osallistujan Subcard®-tilin tähän kampanjaan liittyvästä käytöstä kerättäviin tietoihin. Tutustu tietosuojaselosteeseen napsauttamalla tästä.

Kampanjan palkinnot

Provinssirock-festivaali, Seinäjoki / Finland

 • 6 palkintoa; yksi palkinto on 2 kpl lippuja festivaaleille.
 • Liput ovat voimassa 3 päivää; 27-29.6.2019.
 • Kaikki liput ovat peruslippuja.
 • 3 päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin.
 • Matkakulut, majoitus tai muut kulut eivät sisälly palkintoon.
 • Sisäänpääsy festivaaleille on sidonnainen tapahtuman järjestäjän asettamiin ehtoihin.
  Lue lisätietoja https://www.provinssi.fi

Ruisrock-festivaali, Turku / Finland

 • 15 palkintoa; yksi palkinto on 2 kpl lippuja festivaaleille.
 • Liput ovat voimassa 3 päivää; 5-7.7.2019.
 • Kaikki liput ovat peruslippuja.
 • Matkakulut, majoitus tai muut kulut eivät sisälly palkintoon.
 • Sisäänpääsy festivaaleille on sidonnainen tapahtuman järjestäjän asettamiin ehtoihin.
  Lue lisätietoja http://www.ruisrock.fi

Weekend-festivaali – Helsinki / Finland

 • 10 palkintoa; yksi palkinto on 2 kpl lippuja festivaaleille.
 • Liput ovat voimassa 2 päivää; 19–20.7.2019.
 • Kaikki liput ovat peruslippuja.
 • Matkakulut, majoitus tai muut kulut eivät sisälly palkintoon.
 • Sisäänpääsy festivaaleille on sidonnainen tapahtuman järjestäjän asettamiin ehtoihin.
  Lue lisätietoja https://www.wknd.fi/

Qstock-festivaali – Oulu / Finland

 • 5 palkintoa; yksi palkinto on 2 kpl lippuja festivaaleille.
 • Liput ovat voimassa 2 päivää; 26–27.7.2019.
 • Kaikki liput ovat peruslippuja.
 • Matkakulut, majoitus tai muut kulut eivät sisälly palkintoon.
 • Sisäänpääsy festivaaleille on sidonnainen tapahtuman järjestäjän asettamiin ehtoihin.
  Lue lisätietoja https://www.qstock.fi/

Blockfest Festival – Tampere / Finland

 • 10 palkintoa; yksi palkinto on 2 kpl lippuja festivaalille.
 • Liput ovat voimassa 2 päivää; 16-17.8.2019.
 • Kaikki liput ovat peruslippuja.
 • Matkakulut, majoitus tai muut kulut eivät sisälly palkintoon.
 • Sisäänpääsy festivaaleille on sidonnainen tapahtuman järjestäjän asettamiin ehtoihin.
  Lue lisätietoja http://www.blockfest.fi/info/

Subcard®-pisteet

 • 10 kpl 1000 Subcard®-pistettä
 • 10 kpl 500 Subcard®-pistettä

 

Make My Day -tarjoukset

Subcardin® Make My Day -tarjoukset ovat voimassa rekisteröityneille Subcard®-sovelluksen haltijoille kampanjaan osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Päivittäin vaihtuvan tarjouksen voi lunastaa kerran. Päivän Make My Day -tarjous on voimassa vain yhden päivän, päättymispäivä on ilmoitettu tarjouksessa. Tarjoukset eivät ole voimassa 24-07. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lunastaaksesi edun, sinun tulee skannata rekisteröity ja aktivoitu Subcard®-sovellus kassalla yhdessä Tarjoukset-osiosta löytyvän QR-koodin kanssa.

Tarjouksia ei voi lunastaa  Subcard®-pisteillä eikä tarjouksia voi hyödyntää muiden etujen kanssa.

Ilmainen kuppi kuumaa!

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa rekisteröidyllä Subcard®-sovelluksella osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Tarjous koskee kuumia juomia. Yksi tarjous/asiakas.  Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjouksen voi hyödyntää klo 07-11.

Iso American Steakhouse Melt, Chickpea Quinoa tai Vegan Delite® pieneen hintaan

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa rekisteröidyllä Subcard®-sovelluksella osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Tarjous koskee 30 cm American Steakhouse Melt, Chickpea Quinoa ja Vegan Delite® Subeja®. Yksi tarjous/asiakas. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

Kolme keksiä 1,50 €!

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa rekisteröidyllä Subcard®-sovelluksella osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Yksi tarjous/asiakas. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

Paina hanaa eurolla!

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa rekisteröidyllä Subcard®-sovelluksella osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Yksi tarjous/asiakas. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

Extrana juustoa tai pekonia veloituksetta

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa rekisteröidyllä Subcard®-sovelluksella osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Yksi tarjous/asiakas. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

Herkuttele pieneen hintaan isosti

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa rekisteröidyllä Subcard®-sovelluksella osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Yksi tarjous/asiakas. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

Palanpainikkeeksi kahvi ja Cookie 2,50 €

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa rekisteröidyllä Subcard®-sovelluksella osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Yksi tarjous/asiakas. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

Puolikas Subi® 3 €

Esitä alennuskuponki ennen tilausta. Tarjous on voimassa rekisteröidyllä Subcard®-sovelluksella osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Yksi tarjous/asiakas. Tarjous koskee 15 cm Kalkkuna, Kinkku ja Veggie Delite® Subeja®. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää klo 24-07 välisenä aikana.

 

Iso Subi® pienellä hinnalla

Etu on voimassa rajoitetun ajan vain osallistuvissa Subway®-ravintoloissa: subway.fi/kampanjat. Etu myönnetään rekisteröityneille Subcard® asiakkaille, jotka ostavat 30.1. – 12.3.2019 välisenä aikana minkä tahansa 30 cm Subin®. Ei myynnissä 24-07. Maksulliset lisukkeet eivät sisälly tarjoushintaan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjouksen voi lunastaa vain kerran.