Allmänna villkor för kampanjer

Iced Coffee and Cookie

Mellan den 8 augusti och 20 augusti 2019 får registrerade Subcard®-användare en iskaffe och kaka till ett rabatterat pris på 20 kronor när de köps tillsammans och då de skannar sin registrerade Subcard®-app i kassan. Ange att det är ett rabatterbjudande innan du beställer. Extra pålägg ingår inte i erbjudandepriset. Detta erbjudande är endast tillgängligt om ovanstående produkt köps kontant eller med betalkort, den går inte att köpa genom att lösa in Subcard®-poäng eller i kombination med andra erbjudanden. Subway® är ett registrerat varumärke som tillhör Subway IP LLC. © 2019 Subway IP LLC. Deltagande restauranger kan variera. Tillgänglig så länge lagret räcker.

 

Signature Wraps

De medlemmar som har ett registrerat Subcard® får 250 bonuspoäng första gången de köper en wrap när de skannar sin Subcard®-app i kassan mellan den 15 april 2019 och den 16 juni 2019, utöver standardpoäng för övriga köp.

Detta erbjudande är endast tillgängligt där produkten ovan är inköpt för pengar och inte genom att lösa in Subcard®-poäng eller i samband med något annat erbjudande. Subcard®-innehavare som uppfyller dessa kriterier kommer att ha sina bonuspoäng på ovanstående kontonummer inom 48 timmar från inköpsdatumet. Priser och deltagande kan variera.

 

Vegan Supreme

Personer som har ett registrerat Subcard® får 250 bonuspoäng mellan den 28 januari och den 28 februari 2019 när de köper sin första Vegan Supreme – 15 cm, 30 cm eller sallad – och skannar sitt registrerade Subcard® eller sin Subcard®-app i kassan, utöver standardpoäng för övriga köp. Detta erbjudande gäller bara för registrerade Subcard®-innehavare som underrättas om det via e-post eller app. Personer som har ett Subcard® och som uppfyller kriterierna får in sina bonuspoäng på kontonumret ovan inom 48 timmar. Erbjudandet får inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Deltagandet kan variera.